Шалено смачний новий салат «Русалочка» на святковий стіл

Кулінарія

Смачний новий салат «Русалочка». Готується і з червоною ікрою і по бюджетному варіанту, зберігаючи приголомшливий смак, підходить всім.

Складові:

  • Яйце – 5 шт.
  • Червона риба (слабосолона) – 300 гр. (Або замінити скумбрією, оселедцем)
  • Стиглий апельсин – 2 шт.
  • Маслини – 1 баночка
  • Мариновані огірки – 2 шт.
  • Червона ікра – 1 баночка (або замінити крабовими паличками)
  • Майонез – 150 гр.
  • За смаком сіль, перець.

Не дивлячись на те, що замінювані продукти здаються до смаку не зовсім аналогами, приголомшливий смак залишається, нам однаково подобаються всі варіанти цього салату, сподіваємося, Ви розділіть наш захват!

Як приготувати:

Зварені яйця ділимо на білки і жовтки і тремо на тертці в різні ємності.

Рибу ріжемо середньою соломкою, а маслини і огірки кришимо поперечними кружками.

Апельсини без шкірки подрібнюємо маленькими брусочками.

Далі дістаємо роз’ємну форму і починаємо викладати подрібнені продукти шарами.

Кожен шар промазуємо майонезом, додавши солі і перцю.

Послідовність шарів:

  • білок
  • жовтки
  • риба
  • апельсин
  • тертий сир (1/3)
  • огірки
  • маслини
  • сирна стружка

Салат повинен постояти, щоб шари просочилися. Потім прикрашаємо зверху ікрою або дрібно порізаними крабовими паличками і прибираємо кільце.

Все готово! Приємного всім апетиту!

Оцените статью
Добавить комментарий