Кулінарія
Спробуйте зробити ковбасу за цим рецептом – вам точно сподобається! Продукти: м’ясо свиняче, 700 г; яловичина, 300 г; молоко крижане, 400 г;
Пиріжки дуже пишні, м’які, тісто чудово поєднується з різною начинкою. На наступний день, вони також будуть м’якими. Для приготування вам будуть потрібні
Краще домашнього лимонаду не може нічого бути, адже ми їх робимо тільки з якісних і натуральних продуктів. Ось і цей простий рецепт допоможе вам зробити
Коли вперше приготувала такі котлети, чоловік навіть не зрозумів, що вони наполовину складаються зовсім не з м’яса. Сьогодні поділюся з вами рецептом
Сьогодні багато хто робить пишні і м’які оладки не на борошні, а з манною крупою. Виходить дуже смачно, млинці не вбирають олію, будуть не жирними.
Вареники з ягодами, сиром, капустою і картоплею завжди смачнішими виходять на пару. Вони будуть пишними, м’якими, на наступний день їх можна обсмажити
Пиріг виходить ніжним і пишним, а ароматна грушева начинка і повітряний крем зі сметани і згущеного молока, роблять його просто царським десертом.
Салат-закуска виходить незвичайним, ситним, смачним. Таку рибну страву можна готувати кожен день і здивувати їм своїх гостей за святковим столом.
Рецепти з лавашами стали одними з найпопулярніших сьогодні. Завдяки їм, можна швидко і просто зробити смачні і ситні страви, які підходять в якості сніданку
Уже одна назва котлет підігріли у мене інтерес і я тут же відправилася випробовувати рецепт на кухні. За підсумком зрозуміла, що мої праці не пройшли даром.