Як приготувати дуже смачне лечо з кабачків на зиму

Кулінарія

Нижче наводиться рецепт приготування смачного лечо з кабачків. Ця страва буде до вподоби зимою усім членам родини. Цю закуску можна намастити на тост, споживати, як гарнір, а також додавати у різні страви для покращення смаку.

Інгредієнти:

  • 2 кілограми кабачків;
  • 1 кілограм болгарського перцю;
  • 15 зубків свіжого часнику;
  • 6 горошин чорного перцю;
  • 400 грамів томатної пасти;
  • 5 штук лаврового листя;
  • 100 мл столового оцту;
  • 100 мл рафінованої олії;
  • 70 грамів цукру;
  • 1 ст. л. солі.

Як приготувати:

Кабачки необхідно почистити, зняти з них шкурку та видалити кісточки. Нарізати маленькими кубиками.

Тонкими смужками потрібно порізати болгарський перець.

В каструлю покласти кабачки, томатну пасту, перець, сіль, цукор та олію. Залити інгредієнти 300 мл води та перемішати.

Варити на плиті на протязі 40 хвилин.

Далі слід подрібнити часник.

Коли пройде 40 хвилин, в каструлю необхідно додати часник, лаврове листя, перець та оцет.

Суміш розкладається по стерилізованих банках, які потім потрібно закатати. Приємного апетиту!

Оцените статью
Добавить комментарий