Сирна запіканка “Морозиво”

Кулінарія

Запіканка легка в приготуванні, їсти краще холодною, тому що вона стає схожа на морозиво – нереально смачно!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 100 г вершкового масла,
  • 2 скл. муки.

Начинка:

  • 500 гр сиру домашнього (краще пожирніше),
  • 3 яйця,
  • 1 скл. цукру,
  • ванілін,
  • 0,5 ч.л. соди (не гасити).

Порізати дрібно вершкове масло і змішати з борошном до крихти, розділити на 2 частини.

Одну частину викласти у форму, потім начинку: яйця збити з цукром, додати ванілін, соду, сир і вилити на тісто, потім накрити другою половиною тіста.

Випікати 30-40 хв. при температурі 190-200 град. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий