Прямо як в ресторані, тільки у мене вдома: пряний картопляний салат з кропом

Кулінарія

Всі люблять смачно поїсти і насолодитися приголомшливим смаком, тому побудували так багато ресторанів і кафе. Однак, чи можна влаштувати схожу вечерю у себе вдома, не вдаючись до покупки якихось особливих інгредієнтів і не володіючи спеціальними навичками? Звичайно так і цей рецепт як раз підходить.

Для шести тарілок картопляного салату нам знадобиться

  • Дрібна молода картопля – 600 грам
  • Один червоний перчик (солодкий)
  • Одна цибулина
  • Часник (вистачить двох зубчиків)
  • Чотири яйця
  • Одна чайна ложка тертого імбиру
  • Одна чайна ложка Каррі
  • Одна столова ложка оливкової олії
  • Майонез 100-150 грам
  • Дві столові ложки томатного соусу
  • Один пучок кропу
  • Сіль, спеції, приправи – на ваш розсуд

Як готувати

Всі інгредієнти, відповідно, підготувати заздалегідь, все помити і все очистити.

Цибулю поріжте півкільцями, а з перцем трохи інакше. Потрібно розрізати овоч на дві частини і видалити всі нутрощі. Після викладіть цибулю і перець (донизу зрізом) на деко, все оливковою олією полийте, фольгою зверху накрийте і запечіть на 20-25 хвилин.

Картоплю і яйця відварити, після розріжте картоплю на половини або невеликі частини, а яйця на кубики.

З запеченого раніше перцю видаліть шкірку, поріжте маленькими кубиками. Подібним чином зробіть і з цибулею. Часник з імбиром подрібніть.

Далі потрібен блендер, там змішайте часник з імбиром, соус томатний і майонез. Додайте зелень і карі. Все збийте до однотипності.

Все помістіть в один посуд і змішайте, посоліть, поперчіть.

Салат готовий, приємного апетиту!

Оцените статью
Добавить комментарий