Завжди смажила рибу в сковорідці на олії. Свекруха навчила, як готувати правильно

Кулінарія

Коли у вашій родині є рибак, звичайно, ти навчишся добре і швидко смажити рибу, щоб вона не була жирною, жорсткою та пересушеною. Тепер ділюся з вами своїм досвідом, який мені передала моя свекруха.

Як смажимо рибу

Готуємо її, видаляючи всі нутрощі і плавники;

Гострим ножем робимо надрізи спочатку в одному напрямку, потім в іншому, щоб у нас вийшла решітка. Так рибка швидко прожариться і кісточки пом’якшаться;

Щоб не було запаху мулу, скроплюємо рибу соком лимона;

Просушуємо тушки паперовими рушниками, щоб в ній було менше води і натираємо улюбленими спеціями для риби;

Сіль змішуємо з паніруванням (сухарі, борошно або кукурудзяна крупа) щоб тушки при обсмажуванні не розвалювалися;

Для хрусткої скоринки змішуємо сухарі з борошном в рівних пропорціях або просто використовуємо кукурудзяну муку;

Смажимо в сковорідці з товстим дном – вона добре тримає одну температуру;

Спочатку розігріваємо олію і тільки потім викладаємо рибу.

Завжди смажила рибу в сковорідці на олії. Свекруха навчила, як готувати правильно

Такі прості поради, точно допоможуть вам приготувати смачну і ароматну рибку.

Оцените статью
Добавить комментарий