Завжди печу до чаю цей пиріг! Неймовірно смачний, готується дуже швидко і просто

Кулінарія

Інгредієнти:

  • яйця, 2 шт.;
  • борошно, 350 г;
  • масло вершкове, 100 г;
  • розпушувач, 1 ч.л.;
  • цукор, 150 г;
  • дрібка солі.

Для начинки :

  • сир, 500 г;
  • цукор і родзинки по 100 г;
  • ванільний цукор за смаком;
  • яйця, 2 шт.

Процес приготування:

Яйця змішуємо з сіллю, цукром, розм’якшеним вершковим маслом, збиваємо масу блендером.

Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, частинами вводимо в масу і вимішуємо тісто. Тісто викладаємо на стіл і вимішуємо руками.

Тісто ділимо на 2 частини. Кожну кладемо в пакет і відправляємо в холодильник на 50 хвилин.

Сир змішуємо з іншими інгредієнтами, крім родзинок і перебиваємо блендером. Всипаємо родзинки і вимішуємо масу.

Форму для випічки застеляємо пергаментом і натираємо одну частину тіста на крупній тертці. Розрівнюємо її і викладаємо начинку.

Зверху натираємо другу частину тіста.

Розігріваємо духовку до 180 градусів, випікаємо пиріг від 40 до 50 хвилин, дивіться по своїй духовці, якщо верх пирога золотистий, виймаємо.

Даємо остигнути в формі і виймаємо, ріжемо на порційні шматочки і подаємо до столу.

Оцените статью
Добавить комментарий