Заливний пиріг на молоці – смачніше я не їла! Краще, ніж на кефірі

Кулінарія

Самий смачний пиріг, який я їла! Набагато смачніше, ніж на кефірі! Тісто готується і вимішує в загальному 5 хвилин. Не бійтеся побільше класти начинки, адже вона вся залишиться посередині завдяки особливому приготуванню і випікання. Як ви зрозуміли готується пиріг дуже просто, а виходить неймовірно смачним і ніжним!

Які продукти знадобляться:

  • 120 г цукру;
  • Чверть чайн. ложки солі;
  • Три яйця;
  • 150 мл молока;
  • 300 г борошна;
  • 80 мл олії соняшникової;

Для начинки візьміть:

  • Пів кілограмів яблук;
  • Дві-три стол. ложки цукру;
  • 30 г масла вершкового.

Приступаємо до процесу приготування

Спочатку займіться начинкою. Яблука поріжте, масло розтопіть на сковорідці і тушкуйте на ньому фрукти з цукром на вогні середньої інтенсивності, поки рідина повністю не випарується. Після приберіть з плити і нехай начинка остуджується.

Тепер можна приготувати тісто. Яйця з’єднайте з сіллю, цукром і перемішайте.

Влийте молоко, олію і ще раз розмішайте.

Всипте в рідку основу борошно і пекарський порошок. Вимісіть тісто.

Викладіть половину тіста в форму і помістіть в духовку на 5-7 хвилин. Температура випікання – 180 °.

Вийміть з духовки, викладіть начинку і зверху залийте другою половиною тіста.

Відправте знову в духовку приблизно на півгодини. Температура випікання – 180 °. Якщо випікаєте в режимі верх-низ, то час приготування буде близько 45 хвилин.

Оцените статью
Добавить комментарий