Залила курячі гомілки молоком. Спочатку тушкуємо, а потім смажимо до скоринки

Кулінарія

Курячі гомілки при смаженні звичайним способом часто стають сухуваті. Тому ми будемо готувати їх зовсім новим способом – заллємо гомілки молоком. І смажити будемо не відразу: спочатку тушимо, а вже потім доб’ємося хрусткої скоринки на великому вогні.

Інгредієнти:

  • 8 великих курячих гомілок
  • 2,5 склянки молока
  • 2,5 столових ложки пшеничного борошна
  • 2,5 столових ложки панірувальних сухарів
  • 1 яйце
  • олія
  • Кмин
  • Мелена перець
  • Чорний перець
  • Перець чилі
  • Сіль
  • Чебрець
  • Куркума

Процес:

1. Курячі гомілки промиваємо і щільно укладаємо в сковороду з високими бортами. Заливаємо їх 1,5 склянками молока, додаємо ще півсклянки води, кладемо перець, накриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь.

2. Тим часом змішуємо в глибокій мисці пшеничне борошно, панірувальні сухарі і всі інші зазначені вище спеції.

3. В окрему миску розбиваємо яйце, наливаємо чверть склянки молока, збовтуємо все виделкою.

4. Курці досить постояти під кришкою близько 15-20 хвилин. Потім виймаємо її зі сковороди на окрему тарілку.

5. Кожну гомілку ретельно вмочуємо в яєчну суміш, потім в паніровку і кладемо на тарілку.

6. Тепер розігріваємо на сковороді велику кількість масла і просто обсмажуємо курку вже до хрусткої скоринки.

Оцените статью
Добавить комментарий