Закусочні рулетики з кабачків: на швидку руку

Закусочні рулети з кабачків - рецепт приготування Кулінарія

Закусочні рулетики з кабачків виглядають апетитно і нарядно, завдяки чому їх можна подавати не тільки до сімейної вечері, але і до святкового столу.

Готується страва досить швидко. Пропонуємо відразу два варіанти традиційних начинок – твердого сирну або домашнього. Кабачкові рулетики за цим рецептом виходять дуже соковитими, ніжними і ароматними (за рахунок часнику і зелені). Головне – не перетримати пластинки овоча на сковороді. Приготувавши раз, ви закохаєтесь в цю легку і корисну закуску надовго.

Складові

  • Кабачок – 6-8 шт.
  • Оливкова олія за смаком
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Вершковий сир – 200 г
  • Часник – 3 зуб.
  • Петрушка за смаком
  • Сир домашній – 200 г
  • В’ялені помідори – 8-10 шт.

Як приготувати закусочні рулетики з кабачків

Для першої начинки змішайте м’який вершковий сир з нарізаною петрушкою, пропущеним через прес часником, сіллю і перцем.

Для другої начинки в’ялені помідори подрібніть в чаші блендера разом з часником. Потім змішайте з жирним сиром, щіпками солі і перцю.

Кабачки наріжте уздовж пластинами завтовшки 7-9 мм. Змастіть їх рослинною олією і посоліть. Потім швидко обсмажте на антипригарній сковороді або грилі до м’якості. Готові кабачки викладіть на паперові рушники.

На краї кабачковий слайсів викладіть чайною ложкою начинку, потім скрутіть їх в рулетики.

Перед подачею дайте закусці трохи настоятися в холодильнику. Впевнені, що страва буде вам до смаку. Візьміть собі на замітку і інші варіанти начинки для кабачкових рулетиків. Будемо вдячні, якщо поділіться рецептом з друзями.

Rate article
Залишити відповідь