Закуска “Павлиний хвіст”: готується швидко і просто

Кулінарія

Складові:

  • 300 гр. баклажанів
  • 200 гр. невеликих огірків
  • 150 гр. невеликих помідорів
  • 150 гр. сиру
  • 2 зубчики часнику
  • маслини
  • мука
  • сіль, майонез
  • соняшникова олія

Приготування:

1. Баклажани нарізати навскоси, кільцями шириною 1 см. Посипати сіллю, перемішати і залишити на 15 хвилин, щоб виділилася рідина.

2. Потім баклажани добре промити і обсушити рушником. Трохи посолити і обваляти в борошні з двох сторін.

3. Сковороду з олією добре розігріти, викласти баклажани і обсмажити до золотистого кольору. Перевернути і обсмажити з іншого боку також до золотистого кольору.

4. Сир натерти на середній тертці. Додати майонез, часник, видавлений через прес, все перемішати.

5. Огірки нарізати навскоси тонкими кільцями.

6. Помідори і маслини також нарізати тонкими кільцями.

7. На баклажани викласти сирну начинку.

Прикрасити скибочками помідорів, огірків і маслин. Готові баклажани викласти в формі хвоста павліна на велику тарілку.

Оцените статью
Добавить комментарий