За цим рецептом готую завжди – дуже смачні оладки

Кулінарія

Вони ніжні і пишні – тануть у роті!

Інгредієнти:

  • – борошно – 3 склянки
  • – кисломолочний продукт – 500 мл.
  • – яйця – 2 штуки
  • – цукор – 1-2 ст.л.
  • – сода – 0,5 ч.л.
  • – сіль щіпка
  • – олія для смаження

Приготування:

Збиваємо кисломолочний продукт з яйцями, сіллю, цукром.

Додаємо борошно з содою і добре розмішуємо.

Виходить густувате тісто, яке мляво сповзає з ложки.

Ставимо каструлю з тістом в миску з гарячою водою на 20 хвилин.

Тісто більше не перемішуємо!

Смажимо оладки на розігрітій сковороді з олією з двох сторін на вогні трохи менше сильного.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий