Вони ніжні і пишні – тануть у роті!
Інгредієнти:
- – борошно – 3 склянки
- – кисломолочний продукт – 500 мл.
- – яйця – 2 штуки
- – цукор – 1-2 ст.л.
- – сода – 0,5 ч.л.
- – сіль щіпка
- – олія для смаження
Приготування:
Збиваємо кисломолочний продукт з яйцями, сіллю, цукром.
Додаємо борошно з содою і добре розмішуємо.
Виходить густувате тісто, яке мляво сповзає з ложки.
Ставимо каструлю з тістом в миску з гарячою водою на 20 хвилин.
Тісто більше не перемішуємо!
Смажимо оладки на розігрітій сковороді з олією з двох сторін на вогні трохи менше сильного.
Смачного!