Лаваш сьогодні використовується в багатьох рецептах і допомагає уникнути метушні з тістом. Тому на лічені хвилини з ним готують пироги та млинці, навіть використовують лаваш замість коржів для торта. Сьогодні готуємо тонкі коржі.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- лаваш, 2 шт;
- масло вершкове;
- сир, 500 г;
- цибуля зелена і зелень;
- яйця, 2 шт;
- сіль перець.
Процес приготування
Зелену цибулю і зелень дрібно ріжемо і змішуємо з сиром, додаємо в масу яйце, солимо і перчимо.
Розтоплюємо шматочок вершкового масла і змішуємо з сирною масою.
Лаваш ріжемо на прямокутні пласти, на одну частину кладемо начинку, розподіляємо і накриваємо другою частиною.
Обсмажуємо з двох сторін на вершковому маслі.
Можна обсмажити на сухій сковороді, викласти на блюдо і полити розтопленим вершковим маслом. Складаємо такі коржі один на одний, щоб вони добре просочилися вершковим маслом і стали м’якими.
В якості начинки можна брати будь-які інші продукти. Наприклад, смачно виходять начинки з обсмаженої цибулі, грибів і тертого сиру, твердого або плавленого.