Вишукана страва для гурманів – креветки з лимоном і часником

Креветки з лимоном і часником - рецепт приготування Кулінарія

Насолода від цих креветок вам забезпечена!

Складові:

  • креветки – 0,5 кг
  • часник – 2 зубчики
  • лимонний сік – 2 ст.л
  • рослинна олія – 50 мл
  • вершкове масло – 25 гр
  • лимонна цедра – 1 ст.л
  • сіль за смаком

Приготування креветок

Розморожені заздалегідь креветки, обсушуємо паперовим рушником.

Нарізаємо дрібно часник.

У сковороду наливаємо олію, розігріваємо і додаємо вершкове масло. Нагріваємо і всипаємо в 1 шар креветок. Обсмажуємо близько 5 хвилин на середньому вогні.

Додаємо в креветки часник і обсмажуємо разом 4 хвилини.

Потім поливаємо лимонним соком і додаємо лимонну цедру.

Перемішуємо і одразу подаємо до столу. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь