Вечеря з лаваша! Викладаю лаваш і начинку шарами і ставлю в духовку

Кулінарія

Рецепт дуже швидкого пирога з лаваша. Він дуже смачний і ситний, добре його готувати на вечерю.

Як приготувати пиріг.

Поставте на вогонь глибоку сковорідку, налийте в неї олію і обсмажити цибулю, подрібнену кубиком. І одну натерту на середній терці моркву.

Додаємо туди фарш. Обсмажуємо все 5 хвилин, солимо і перчимо. Додайте приправу для м’яса.

Наступний інгредієнт – це помідори у власному соку, вилийте до фаршу помідори, попередньо подрібнивши на блендері. Додаємо цукор. Смажимо ще 10 хвилин.

Заливка для пирога

У мисці змішати 2 яйця, сіль, сметану 2 столові ложки, і перемішати.

збираємо пиріг

Змастіть форму для випікання маслом, покладіть на дно лаваш, намастіть його заливкою, лаваш стане м’яким. Потім натертий сир і третину м’ясної начинки.

Зверху викладіть другий лист лаваша і виконайте те ж саме, як і в нижньому шарі. Зробіть скільки шарів, скільки у вас дозволяє посуд.

Верхній лаваш змастіть заливкою і посипте сиром, що залишився. Пиріг випікати 20 хвилин в духовці при температурі 180 градусів.

Порада: замість помідор у власному соку можна взяти свіжі помідори, але тоді додайте томатну пасту, розведену водою.

Інгредієнти:

  • упаковка лаваша;
  • фарш – 700 грам;
  • цибуля – 1 штука;
  • морква – 1 штука;
  • томати у власному соку – 300 мл .;
  • сметана – 2 стол. ложки;
  • яйця – 2 штуки;
  • сир твердий – 200 грам;
  • сіль, приправа для м’яса, цукор.

Після охолодження розріжте пиріг на порційні шматочки. Ніжна і неймовірна смачна страва, діти її обожнюють!

Оцените статью
Добавить комментарий