Турецький десерт до чаю без випічки. Підкорює відразу!

Турецький десерт - рецепт приготування Кулінарія

Легкий і простий десерт, який ви зробите дуже швидко.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко – 1 л;
  • манна крупа – 8 ст.л;
  • цукор – 6 ст.л;
  • кокосова стружка – 60 г;
  • пудинг полуничний – 1 пачка.

Цукор змішуємо з манною крупою і пудингом, вимішуємо. Вливаємо холодне молоко і вимішуємо до однорідності.

Ставимо каструлю на невеликий вогонь і варимо до закипання. Коли маса стане густою і почне пузиритися, знімаємо з вогню і охолоджуємо, періодично перемішуємо, щоб маса рівномірно охолодилась. Маса стане дуже густою.

Змочуємо руки водою і скочується з маси кульки. Обвалюємо їх в кокосовій стружці і викладаємо на тарілку.

За бажанням, ви зможете зробити і крихту з горішків, печива, шоколаду та обвалюйте кульки в такій присипці.

Десерт відмінно тримає форму при кімнатній температурі і не розтікається, він дуже м’який і ніжний.

Готувати десерт ви можете з різних пудингів на свій смак. Особливо смачно – з шоколадного пудингу.

Rate article
Залишити відповідь