Торт зі згущеним молоком без випічки. Шалено смачно і просто

Кулінарія

Торт зі згущеним молоком готується дуже просто: нічого випікати ми не будемо. А на смак нічим не відрізняється від шедеврів кулінарного мистецтва.

Ніжний «бісквіт» з печива виходить в міру вологим. Сирна начинка приємного кремового кольору – дуже смачною і ароматною. Торт з вареним згущеним молоком настільки красивий, що здатний прикрасити будь-який святковий стіл.

Складові:

  •  250 грам цукрового печива (без начинки)
  •  150 грам вершкового масла
  •  250 грам сиру будь-якої жирності
  •  100 мілілітрів вершків жирністю 10%
  •  300 грам вареного згущеного молока
  •  1,5 столові ложки желатину
  •  200 мілілітрів води

Приготування:

1.  Желатин перекладаємо в підходящий посуд і заливаємо холодною кип’яченою водою. Ми залишаємо на 40 хвилин, щоб він набряк.

2.  Дотримуйтеся інструкції, яка написана на упаковці вашого желатину.

3.  Для початку нам необхідно подрібнити печиво в крихту: блендером, комбайном або звичайною качалкою.

4.  Крихітку печива перекладаємо в глибоку миску і вливаємо в неї розтоплене вершкове масло, охолоджене до кімнатної температури.

5.  Все дуже ретельно перемішуємо, щоб печиво ввібрало в себе масло рівномірно.

6.  Будь-яку круглу форму застилаємо харчовою плівкою і викладаємо в неї основу з печива.

7.  Формуємо бортики і все розрівнюємо.

8.  Ставимо основу в холодильник на той час, поки будемо робити сирну начинку.

9.  Желатин нагріваємо будь-яким зручним способом, до повного розчинення: але ні в якому разі не кип’ятимо.

10.  Даємо йому трохи охолонути.

11.  У глибокому посуді змішуємо сир, варене згущене молоко і вершки. Збиваємо занурювальним блендером до однорідності.

12.  Порада. Можете поекспериментувати і додати в начинку шматочки шоколаду або фруктів: буде теж дуже смачно.

13.  Вливаємо в сирну масу злегка остиглий желатин, продовжуючи збивати блендером.

14.  З холодильника дістаємо форму з основою, виливаємо в неї нашу сирну масу.

15.  Розрівнюємо начинку, відправляємо торт в холодильник до повного застигання: приблизно на 3-4 години.

16.  Після того, як торт застигне, його можна прикрасити на свій смак: я прикрашаю розтопленим шоколадом.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий