Торт просто відпад! Рецепт на раз-два-три: і не потрібно нічого розкатувати і просочувати

Торт просто відпад - рецепт Кулінарія

Яскравий, красивий, соковитий і м’який морквяний торт вам точно сподобається і ви постійно станете його готувати для своєї сім’ї.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • морква – 300 г;
  • цукор – 230 г;
  • яйця – 4 шт;
  • олія соняшникова – 200 мл;
  • сіль – дрібка;
  • розпушувач – 10 г;
  • борошно – близько 300 г.

Для приготування крему необхідно:

  • вершки жирні – 500 г;
  • пудра цукрова – 50 г;
  • шоколад молочний за бажанням – 100 г.

Процес приготування торта

Морква натираємо на дрібній тертці або ж ріжемо шматочками і викладаємо в чашу блендера, додаємо цукор і соняшникову олію, яйця і перебиваємо до однорідного пюре.

Борошно просіваємо і з’єднуємо з розпушувачем і сіллю, всипаємо в масу і вимішуємо тісто.

Тісто має бути густим, якщо занадто рідке, додайте трохи борошна.

Форму застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 40 – 50 хвилин, перевіряйте готовність шпажкою.

Якщо при випіканні піднімається середина, нічого, при охолодженні, все стане на місце і торт буде рівним.

Остиглий бісквіт розрізаємо на 2 коржі, обрізаємо краї і перетворюємо їх в крихту.

Змащуємо коржі кремом, формуємо торт, змащуємо верх і боки, обсипаємо крихтою і тертим шоколадом.

Ставимо торт на кілька годин в холодильник.

Rate article
Залишити відповідь