Торт «Крепвіль». Це найсмачніший торт у світі

Кулінарія

Це найсмачніший торт у світі

Спробуйте приготувати цей торт – його смак приємно здивує і вас, і ваших гостей.

Для тіста знадобляться такі продукти:

  • 80 грам вершкового масла, підігрітого до кімнатної температури;
  • 100 грам цукру;
  • два курячих яйця;
  • 300 мл молока;
  • половина чайної ложки розпушувача;
  • 850 грам борошна, але в залежності від отриманої консистенції вага може відрізнятися на 50 грам більше або менше.

Для приготування заварного крему зі згущеним молоком потрібно взяти:

  • насіння одного стручка ванілі;
  • 650 мл молока;
  • три курячих яйця;
  • банка вареного згущеного молока;
  • 4 столових ложки крохмалю;
  • 120 грам розм’якшеного вершкового масла.

Рецепт

Послідовність приготування тіста для коржів і їх випікання наступна:

Насамперед збийте в мисці вершкове масло з цукром.

Додайте в суміш яйця і продовжуйте збивати до однорідності.

Влийте в миску молоко, ретельно все перемішайте.

Змішайте невелику кількість борошна з розпушувачем, просійте її і всипте в збиту суміш. Потім поступово додайте борошно, що залишилося, але звертайте увагу на консистенцію – нам потрібно м’яке тісто, яке не буде липнути до рук. Після цього накрийте миску з тістом і відправте в тепле місце на 30 хвилин.

Потім розігрійте духовку до 170 градусів, скачайте тісто в ковбаску і розділіть його на 20 однакових шматочків.

Кожну частину за допомогою качалки розкачайте в тонкі коржі. Якщо у вас є силіконовий килимок, то краще за все займатися цим на ньому – тоді тісто пристане до нього і не сяде.

Після розкочування кільцем для тортів виріжте кола потрібного діаметра, але обрізки не викидайте, а випікайте їх разом з основними коржами близько п’яти хвилин до золотистого.

У той час як відправите один корж в духовку, продовжуйте розгортати такі.

Обрізки подрібніть в крихту, щоб покрити нею торт зверху.

Щоб зробити крем, керуйтеся наступною інструкцією:

Поставте банку згущеного молока варитися протягом двох годин – обов’язково стежте за рівнем води і підливайте її, коли вона википатиме. Також можна взяти готове варене згущене молоко.

У ківш влийте молоко, додайте до нього насіння ванілі і закип’ятіть.

В цей час збийте яйця з крохмалем, поки вони не побіліють і не збільшаться в обсязі.

Не перестаючи збивати яєчну суміш, поступово вливайте в неї гаряче молоко.

Потім відправте все це на вогонь і варіть до загустіння, при цьому постійно помішуючи – так вдасться уникнути появи грудок. Але якщо вони все ж утворилися, заварний крем можна протерти через сито і потім його необхідно остудити.

На додаток до отриманого заварного крему потрібно зробити ще й масляний зі згущеним молоком. Для цього збийте розм’якшити вершкове масло з остиглим до кімнатної температури вареним згущеним молоком і потім змішайте обидва крему.

Збір торта

Кожен корж промажте кремом і не забудьте залишити його невелику кількість для верху і боків.

Якщо у вас є можливість, приготуйте крем заздалегідь, щоб під час змащування шарів вони були ще теплими. Потім подрібненими обрізками обсипте торт і поставте його в холодильник мінімум на ніч – тоді він добре просочиться.

Скористайтеся рецептом і порадуйте своїх близьких солоденьким до чаю.

Оцените статью
Добавить комментарий