Тепер курятину для відбивних можна не валяти в борошні

Кулінарія

Курячі відбивні – саме та страва, яку просто неможливо розлюбити. Ніжна курятина в спеціях і золотистій оболонці – ідеальне частування на всі випадки життя. Ми звикли обсмажувати відбивні на сковороді, попередньо вмочуючи їх у яйце, а потім в борошно.

Виявляється, їх можна готувати по-іншому. Ми розповімо вам, як смачно запекти курячі відбивні. Борошно і яйце для цього рецепта не знадобляться. Ця страва – знахідка для тих, хто віддає перевагу соковитому м’ясу і не любить відмивати руки від налиплого панірування.

Інгредієнти

  • Куряче філе4 шт.
  • Мед 40 г
  • Гірчиця 30 г
  • Часник 3-4 зуб.
  • Майонез 50 г
  • Сіль за смаком
  • Червоний перець мелений за смаком
  • Паприка за смаком
  • Соняшникова олія 30 мл

Приготування

Щоб приготувати маринад, змішайте гірчицю, соняшникову олію, пропущений через прес часник, рідкий мед і майонез. Додайте сіль і спеції за смаком. Відмінно підійде червоний мелений перець або паприка. Гарненько все перемішайте.

Промийте куряче філе, обсушіть його за допомогою паперового рушника і наріжте тонкими пластами.

Накрийте м’ясо харчовою плівкою і акуратно відбийте. Потім помістіть куряче м’ясо в глибокий посуд, залийте маринадом і залиште на 1-2 години.

Замариновані відбивні викладіть на застелена пергаментним папером деко, полийте м’ясо маринадом і відправте страву в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Вітаємо, соковиті курячі відбивні готові! Рекомендуємо подавати їх з улюбленим соусом і овочевим салатом. Така корисна і смачна вечеря сподобається абсолютно всім.

Оцените статью
Добавить комментарий