Такі солодощі ваші рідні ще не їли. Робимо смарагдове варення

Кулінарія

Напевно, майже у кожної людини вдома є купа баночок з різними варенням. Найчастіше на зиму ми закриваємо малинове, полуничне, вишневе і абрикосове. Але ж є ще маса різних варіантів варення.

І сьогодні ми покажемо вам як зробити не тільки дуже смачне, а ще й дуже гарне смарагдове варення. Робиться воно з ківі. Записуйте рецепт цього чуда!

Вам знадобиться:

  • ківі – 5 шт .;
  • банан – 1 шт .;
  • желатин – 1 ч. л .;
  • цукор – 220 г;
  • сік половинки лимона.

Готуємо

1. Ківі дрібно ріжемо. Банан теж ріжемо туди ж.

2. Порізані фрукти злегка пом’яти.

3. Додати цукор і желатин, добре змішавши.

4. Ставимо на вогонь і варимо хвилин 5-7.

5. Розливаємо по банках.

Повірте, ваші близькі будуть дуже здивовані такою красою і смаком. Особливо взимку.

Оцените статью
Добавить комментарий