Святковий і яскравий рулет з моркви з начинкою з вершкового сиру і зелені

Кулінарія

Якщо ви хочете здивувати своїм близьких якою – небудь новою стравою, спробуйте приготувати саме цей рулет. Він підкорює своїм зовнішнім виглядом, а готувати рулет досить просто і смачно.

Інгредієнти:

  • морква – 630 грам;
  • сир «Філадельфія» – 350 грам;
  • олія соняшникова – 3 столові ложки;
  • сіль – 1 чайна ложка;
  • яйця – 4 штуки;
  • перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки.

Приготування рулету

Свіжу помиту і очищену моркву натираємо на середній тертці. На розпечену сковорідку наллємо трохи соняшникової олії і кладемо шматочок вершкового масла для аромату.

Викладаємо в сковороду моркву і пасеруємо її під кришкою на тихому вогні, помішуючи, до готовності. Готову моркву перекладаємо в миску і даємо їй охолонути.

Яйця розділяємо на білки і жовтки. Додамо до остиглої моркви і трохи перчимо. Все перемішуємо до однорідності. До білків додаємо сіль і збиваємо їх міксером до стійкої щільної піни. Збиті білки перекладаємо до жовтків в два підходи, кожен раз добре і акуратно перемішуючи.

Повинна вийти однорідна і повітряна маса. Збиті білки перекладаємо до жовтків в два підходи, кожен раз добре і акуратно перемішуємо.

Святковий і яскравий рулет з моркви з начинкою з вершкового сиру і зелені

Морквяне тісто перекладаємо на деко, застелене пергаментом. Рівномірно розподілимо тісто по всій поверхні.

Святковий і яскравий рулет з моркви з начинкою з вершкового сиру і зелені

Тісто ставимо в розігріту до 190 ºC духовку. Випікаємо близько 15 хвилин. Готовому коржу даємо трохи охолонути протягом 10 хвилин. Подрібнимо пучок кропу.

Змішаємо кріп з м’яким вершковим сиром. У цьому рулеті також можна використовувати і іншу начинку. Наприклад, подрібнений сир з майонезом і часником.

Трохи остиглий корж перевернемо на харчову плівку і знімемо пергамент. Зверху корж змащуємо підготовленою начинкою, рівномірно її розподілимо.

Святковий і яскравий рулет з моркви з начинкою з вершкового сиру і зелені

Звернемо рулет за допомогою харчової плівки. Якщо згортати рулет руками, він може потріскатися.

Святковий і яскравий рулет з моркви з начинкою з вершкового сиру і зелені

Загорнемо рулетик в ту ж харчову плівку і ставимо настоюватися в холодильник мінімум на 2 години. Готовий морквяний рулет розгортаємо і нарізаємо на порційні шматочки.

Він вийде ніжним, дуже легким, пікантним і точно урізноманітнить ваш святковий стіл. Приємного апетиту вам і вашим близьким!

Оцените статью
Добавить комментарий