Супершоколадний бісквіт: М’який і повітряний

Кулінарія

М’який і повітряний, вологий і дуже шоколадний. Цей рецепт буде в мене в фаворитах!

Інгредієнти:

  • ✓ борошно – 1 ст
  • ✓ цукор-1 ст.
  • ✓ какао – 0,5 ст.
  • ✓ молоко – 1 ст.
  • ✓ яйця -2 шт.
  • ✓ олія – 50 мл
  • ✓ розпушувач – 1 пакетик (11 г) – (я брала 1 пакетик на підлогу порції)
  • ✓ ванілін

Діаметр форми 18 см.

Рецепт приготування

1. Змішати борошно, цукор, розпушувач, ванілін, какао.

2 .Влийте молоко, додати олію.

3. Яйця збити міксером (5 хвилин) і додати в тісто. Добре збити.

4. Випікати при 180 С 30-45 хвилин.

5. Покрити глазур’ю або шоколадом!

Як бачите, готується дуже легко і швидко.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий