Соковиті люля-кебаб в духовці на швидку руку

Кулінарія

Смачні і соковиті люлякебаб, які готуються на швидку руку. Спробувавши один раз, ця страва сподобалася всій нашій родині.

Інгредієнти:

  • 1 кг. фаршу (у мене баранина + яловичина)
  • 1 цибулина
  • 200 гр. жиру. Я використовую свіже свиняче сало або курдюк
  • 200 гр. овочів (у мене заморожений кабачок і гарбуз)
  • 1 ч. л. солі
  • 1 яйце

Такий фарш я зазвичай готую на котлети. Інгредієнти, як завжди можна відрегулювати на свій смак. Кабачок і гарбуз я заморожую восени, в сезон. Потім дістаю заздалегідь з морозилки, розталі овочі трохи віджимаю.

Спосіб приготування:

1) Перекручую на м’ясорубці цибулю, жир і овочі. Жир раджу використовувати обов’язково, це надає соковитість і смак. Особливо важливо додавати жир в фарш з малосоковитого м’яса, наприклад яловичини або курячого філе.

Соковиті люля-кебаб в духовці на швидку руку

2) Фарш змішую з овочами і жиром, додаю яйце і сіль.

3) Застеляємо деко пергаментом, духовку розігріваємо до 250 °.

4) Фарш викладаю в великий кондитерський мішок, відрізаю кінчик потрібного діаметру.

5) Відвалів фарш у вигляді ковбасок і відправляю в добре розігріту духовку. Духовка повинна бути дуже гарячою, щоб люляшкі відразу почали засмажуватися, а не варитися. Втім, трохи рідини все одно виділиться, це нормально. Смачного!

Соковиті люля-кебаб в духовці на швидку руку

Оцените статью
Добавить комментарий