Смачний і швидкий пиріг, який тане в роті

Смачний і швидкий пиріг, рецепт Кулінарія

Сьогодні з вами приготуємо дуже простий пиріг з доступних продуктів. Все змішав і в духовку. А результат вас безсумнівно порадує, пиріг немов тане в роті.

Інгредієнти:

  • Кефір – 180 мл.
  • Вершкове масло – 100 гр.
  • Курячі яйця – 2 шт.
  • Розпушувач – 1 ч. Ложка.
  • Борошно – 250 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Джем, будь-яке варення або свіжі ягоди – за смаком.
  • Цукрова пудра для посипання.
  • Ванілін – 1 пакетик.

Спосіб приготування:

1. У миску відправляємо два курячих яйця, цукор (100 гр), розтоплене вершкове масло (100 гр) і кефір (180 мл). За допомогою віночка ретельно розмішати до однорідності.

2. Потім додати 1 ч. ложку розпушувача, ванілін за смаком і борошно (250 гр). І ще раз ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.

3. Дно і боки форми для запікання я застелила пергаментним папером і злегка змастила олією. Викладаємо половину тіста і розрівнюємо.

4. Для начинки я буду використовувати полуничний джем, але ви можете взяти будь-яке варення або свіжі ягоди. Джем я наношу спочатку смужками, а потім за допомогою палички роблю візерунки, щоб джем розподілився по всьому пирогу.

5. Зверху викладаємо решту тіста і рівномірно розподіляємо по всій формі. Відправляємо пиріг в розігріту духовку до 180 градусів на 35 хвилин.

6. Готовий пиріг виймаю з духовки і даю охолонути пару хвилин. Потім знімаю рознімне кільце і пергаментний папір з боків. Зверху за бажанням посипати цукровою пудрою.

З’ївши шматочок цього ароматного пирога, ви не зможете зупинитися, настільки він смачний, ніжний, м’який і соковитий! Смачного!

Смачний і швидкий пиріг, який тане в роті

Rate article
Залишити відповідь