Сирне печиво (ідеальний рецепт). Листкове, хрустке, тане в роті

Кулінарія

Самі сирні рогалики, які завжди виходять ідеально. Листкове тісто просто тане в роті, печиво виходить вологим і м’яким. За бажанням, можна ще й придумати начинку або використовувати мак.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир, 400 г;
  • масло вершкове, 200 г;
  • борошно, 300 г;
  • цукор, 150 г;
  • ванілін за смаком.

Процес приготування

Розтоплюємо вершкове масло і виливаємо його в сир.

Насипаємо сіль дрібку, ванілін, перемішуємо до повної однорідності або перебиваємо занурювальним блендером, щоб отримати ніжну масу.

Всипаємо просіяне борошно (більшу частину) з розпушувачем і вимішуємо тісто. Періодично підсипаючи борошно.

Маса повинна бути податливою і м’якою.

Ділимо тісто на дві частини, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Деко застилає пергаментом.

Розкачуємо тісто в пласт і вирізаємо кружечки склянкою або чашкою.

Обсипаємо кожен цукром і звертаємо конус – вдвічі. Потім ще раз, викладаємо на деко.

Запікаємо при 210 градусах близько 15 хвилин.

Коли будете згортати конуси, можна між шарами покласти начинку або шматочки сухофруктів, часточки яблук.

Оцените статью
Добавить комментарий