Швидкий торт Наполеон з трьох продуктів – детальний рецепт

Швидкий торт Наполеон - рецепт приготування Кулінарія

Дуже простий і дуже смачний торт Наполеон всього з трьох інгредієнтів. Рецепт простий і легкий, вийде у будь-кого. Швидко, просто і смачно.

Інгредієнти

  • Листкове тісто – 1 кг
  • Масло вершкове – 200 г
  • Молоко згущене – 400 г

Рецепт приготування Наполеону

Стіл посипаємо борошном і розкачуємо качалкою готове листкове тісто.

Тісто ріжемо на частини, зручного нам розміру.

Деко застеляємо пергаментним папером і перекладаємо тісто на пергамент.

Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо коржі 20 хвилин, до легкої золотистості.

Готові коржі злегка приминаємо руками.

Готуємо крем. У чашу кладемо вершкове розм’якшене масло.

Заливаємо масло згущеним молоком.

Збиваємо все до однорідної маси.

Збираємо тортик. Один корж ставимо на мисочку, промазуємо рівномірно кремом.

Накриваємо другим коржем і теж намазуємо кремом. Таким чином, збираємо весь торт.

Один корж залишаємо для обсипання. Його подрібнюємо в крихту і обсипаємо весь торт.

Відправляємо торт в холодильну камеру на 4 години, для просочення.

Після, дістаємо торт і подаємо до столу. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь