Більше не готую салат Олів’є в величезних тазиках, а подаю його в лаваші. Виходить смачно, соковито і дуже святково.
Склад:
- 5 яєць;
- 5 середніх бульб картоплі;
- 1 велика морква;
- 250 г вареної ковбаси;
- 2 великих солоних огірка;
- майонез;
- зелений горошок консервований;
- лаваш листовий.
Приготування:
Яйця відварюємо круто, картоплю і моркву – до повної готовності. Охолоджуємо все і чистимо.
У різні тарілки натираємо на великій тертці наступні інгредієнти: ковбасу, морква, картоплю, яйця, солоні огірки.
Розкладаємо на столі лаваш. Змащуємо його рівномірно шаром майонезу.
Спочатку посипаємо лаваш ковбасою, потім картоплею. Можна трошки змастити майонезом.
Слідом викладаємо моркву, потім солоні огірки і в кінці яйця. Знову змащуємо майонезом.
Тепер посипаємо верх горошком, не щільним килимом, а більше для краси.
Звертаємо лаваш в щільний рулет і залишаємо на 1 годину в холодильнику. Після цього нарізаємо закуску гострим ножем і викладаємо на тарілку. Можна подавати!