Швидко і без турбот готую «Олів’є-рулет»

Кулінарія

Більше не готую салат Олів’є в величезних тазиках, а подаю його в лаваші. Виходить смачно, соковито і дуже святково.

Склад:

  • 5 яєць;
  • 5 середніх бульб картоплі;
  • 1 велика морква;
  • 250 г вареної ковбаси;
  • 2 великих солоних огірка;
  • майонез;
  • зелений горошок консервований;
  • лаваш листовий.

Приготування:

Яйця відварюємо круто, картоплю і моркву – до повної готовності. Охолоджуємо все і чистимо.

У різні тарілки натираємо на великій тертці наступні інгредієнти: ковбасу, морква, картоплю, яйця, солоні огірки.

Розкладаємо на столі лаваш. Змащуємо його рівномірно шаром майонезу.

Спочатку посипаємо лаваш ковбасою, потім картоплею. Можна трошки змастити майонезом.

Слідом викладаємо моркву, потім солоні огірки і в кінці яйця. Знову змащуємо майонезом.

Тепер посипаємо верх горошком, не щільним килимом, а більше для краси.

Звертаємо лаваш в щільний рулет і залишаємо на 1 годину в холодильнику. Після цього нарізаємо закуску гострим ножем і викладаємо на тарілку. Можна подавати!

Оцените статью
Добавить комментарий