Швидкий десерт для новорічного столу: шоколадний рулет «Баунті» без випічки

Кулінарія

Заощадити сили і час в передноворічній метушні допоможе відмінний десерт без випічки – шоколадний рулет «Баунті».

Необхідні продукти:

Основа

  • 180 г шоколадного печива;
  • 50-100 мл теплого молока;
  • 1 ст.л. какао.

Начинка

  • 100 г вершкового сиру;
  • 30-50 г цукрової пудри;
  • 40-50 г кокосової стружки;
  • 10 г ванільного цукру.

Покроковий процес приготування:

1. Подрібнюємо печиво в крихту за допомогою блендера або качалки. Додаємо какао, перемішуємо.

2. Поступово змішуємо подрібнене печиво з невеликими порціями молока поки не вийде м’яке тісто.

3. Розстеляємо лист пергаменту, на нього кладемо отримане тісто, потім знову накриваємо пергаментом і розкачуємо його в тонкий рівномірний шар.

4. Для начинки змішуємо вершковий сир з кокосовою стружкою, цукровою пудрою і ванільним цукром.

5. Покриваємо шар тіста начинкою, рівномірно її розподіляємо по всій поверхні пласта.

6. Звертаємо тісто з начинкою в рулет і відправляємо в морозильну камеру на півгодини.

7. Виймаємо з морозилки, нарізаємо на шматочки і подаємо до столу.

Готуйте і отримуйте задоволення!

Оцените статью
Добавить комментарий