Шинка з індички і курки. За 2 години зробили 3 кілограми на місяць

Кулінарія

Знайти гідну шинку за прийнятні гроші і без зайвих добавок в магазині зараз стає все складніше і складніше. Тому купувати її практично немає ніякого сенсу, адже можна зробити чудову, набагато більш смачну заміну на власній кухні. За дві години роботи (разом з часом в духовці) приготуємо 3 кілограми шинки з індички і курки і будемо їсти її цілий місяць.

На три кілограми гомілки індички (це дві великі гомілки) візьмемо 300 грамів курячої грудки, в такій пропорції шинка виходить особливо смачною. Крім того, нам знадобиться ще 25 грамів солі, 5 грамів перцю, 10 грамів сушеного часнику, 5 грамів будь-яких спецій до м’яса, 50 грамів маслин, 30 грамів томатів, столова ложка гірчиці в зернах і 100 мілілітрів води.

З кожної гомілки акуратно знімаємо шкірку, щоб її не пошкодити. У неї ми будемо формувати одну з ковбас.

З кістки знімаємо все м’ясо і акуратно ріжемо його невеликими кубиками. Перекладаємо його в глибоку миску і додаємо курячу грудку, наріжте його приблизно такими ж кубиками. Додаємо сіль, перець, сушений часник. Посипаємо приправою до м’яса, наливаємо воду і добре вимішуємо м’ясо.

Цією сумішшю начиняємо зняту раніше шкірку з гомілки індички. Набивайте максимально щільно, а край можна зшити звичайної ниткою.

Для другої шинки ми беремо м’ясо з приправами з тієї ж миски, але змішуємо його з нарізаними маслинами і в’яленими томатами. Начиняємо їм другу шкірочку. Загортаємо в плівку для запікання, краю фіксуємо.

Залишки м’яса змішуємо діжонською гірчицею і просто відразу формуючи в плівку для запікання. Краї також зав’язуємо.

Викладаємо всі три заготовки на деко. Ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 20 хвилин. Потім знижуємо температуру до 150 градусів і запікаємо все ще годину. Після виймаємо і під вантажем ставимо в прохолодне місце (балкон підійде) на ніч.

Оцените статью
Добавить комментарий