Шикарний рецепт зі звичайного фаршу, який мене підкорив простотою і смаком

Страва зі звичайного фаршу, рецепт Кулінарія

Мені здається, що це чудова ідея як для святкового столу, так і для того, щоб побалувати своїх близьких в самий звичайний день.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто (бездріжджове) – 200 гр.
  • Будь-який фарш (у мене курячий) – 600 гр.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Сіль, копчена паприка, чорний перець, італійські трави – за смаком.
  • Куряче яйце – 1 шт.
  • Кунжут.

Спосіб приготування:

1. До фаршу відправляємо подрібнену цибулю. Я її подрібнити в блендері. Додаємо сіль, копчену паприку, чорний мелений перець і італійські трави за смаком. Ретельно вимішуємо фарш.

2. На шпажках формуємо з фаршу люля, викладаємо на тарілку і відправляємо на 20 хвилин в морозилку.

Шикарний рецепт зі звичайного фаршу, який мене підкорив простотою і смаком

3. Розкачуємо пласт солоного тіста в тонкий прямокутник і нарізаємо на смужки шириною 1 см. Тісто у мене бездріжджове.

4. Обертаємо кожне люля в дві смужки тіста (поперек один одного) і викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.

Шикарний рецепт зі звичайного фаршу, який мене підкорив простотою і смаком

5. Змащуємо тісто яйцем, посипаємо кунжутом і відправляємо в розігріту до 180 “С духовку до готовності (у мене пішло 30 хвилин).

Якби ви знали, як це смачно, пішли б готувати прямо зараз. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь