Що приготувати з фаршу. Цей рецепт вам точно сподобається. Смакота неймовірна

Кулінарія

Шукаєте що приготувати з фаршу. Тоді цей рецепт точно для вас. У сербській кухні цю страву називають Ущіпці. Відкрила для себе її зовсім недавно і тепер хочу поділитися ним з вами.

Страва виходить дуже ароматна, апетитна і неймовірно смачна.

Обов’язково спробуйте приготувати за цим рецептом, впевнена, всім дуже сподобається.

Із зазначеного кількості виходить 26 шт. приблизно по 20-25 г (в сирому вигляді).

Необхідні продукти:

  • 500 г м’яса свинини (я використовую шийну частину)
  • 100 г бекону
  • 100 г твердого сиру
  • 1 зубчик часнику
  • 1 стручок червоного гострого перцю
  • 1 ч.л. меленої паприки
  • сіль, перець за смаком
  • соняшникова олія для смаження
  • свіжі овочі і томатний соус для подачі

Покроковий процес приготування:

1. М’ясо пропустити через м’ясорубку.

2. Нарізати на дрібні кубики бекон.

3. Нарізати на дрібні кубики сир.

4. Дрібно нарізати часник.

5. Стручок червоного гострого перцю очистити від насіння, нарізати на дрібні кубики.

6. Додати в фарш нарізані інгредієнти, мелену паприку, сіль і перець. Ретельно перемішати.

7. Накрити фарш харчовою плівкою і відправити в холодильник на 30 хвилин.

8. Через 30 хвилин розділити фарш на порції, довільно відщипуючи шматочки і не надаючи конкретної форми.

9. Змастити сковорідку олією і добре розігріти.

Викласти порції фаршу на добре розігріту сковороду і обсмажити з двох боків до рум’яного кольору (приблизно 4-5 хвилин). Кришкою не накривати.

10. Страва готова. Найсмачніше її подавати відразу зі сковороди. Ідеально буде поєднуватися зі свіжими овочами і томатним соусом

Оцените статью
Добавить комментарий