Що ми додаємо в «Оселедець під шубою», щоб смак салату зазвучав по-новому, по-особливому

Оселедець під шубою - п'ять порад, як приготувати смачну рибу Кулінарія

Цей салат «Оселедець під шубою» знають і люблять усі. Однак його смак може бути ще краще, тому ми відкриємо вам маленькі секрети, як це зробити.

1-а хитрість. Головне виберіть якісний оселедець. Можна взяти заморожену рибу і самим її посолити. Додайте в нього прянощі, спеції і через кілька днів оселедець буде готовий.

2-а хитрість. Приготуйте домашній майонез і додайте в нього різні трави, наприклад, кріп, м’яту, майоран, чебрець, фенхель. Можна купити суміш цих трав в супермаркеті. Майонез теж можна використовувати з магазину. Ці трави ідеально підійдуть для салату.

3-я хитрість. Замаринуйте цибулю, найкраще червону. Поріжте її пів кільцями, гарненько помніть руками і замаринуйте з додаванням яблучного оцту на десять хвилин.

4-а хитрість. Грубо або дрібно, як вам більше подобається, натріть кисле яблуко і шкірку лимона. На одну рибу візьміть половину шкірки від лимона (можна і цілу). Виходить неймовірно смачно! Спробуйте, ви не пошкодуєте!

Остання 5-а хитрість. Овочі не варіть, а запечіть в духовці. Таким чином їх смак буде яскравішим і консистенція більш щільна.

Ризикніть і випробуйте всі ці хитрощі. Ви точно не прогадаєте! Не бійтеся експериментувати і гарних вам рецептів!

Оцените статью
Добавить комментарий