Салат, він же торт «Чародійка» – кращий рецепт з приготування цієї страви

Кулінарія

«Чародійка» – торт, який прикрасить стіл з закусками ще до появи основної страви. Крім візуальної складової, він володіє прекрасними смаковими якостями.

З чого готувати:

  • середня пачка крабового м’яса;
  • банка консервованої кукурудзи;
  • п’ять курячих яєць;
  • 350 грам маринованих шампіньйонів;
  • півтори склянки відвареного рису;
  • три курячі стегна;
  • банка консервованих ананасів (кубики);
  • майонез і сметана (обидва соусу!).

Як готувати:

Куряче м’ясо і яйця відварити і обов’язково осудити. Відокремити всі кістки, яйця очистити, натерти на тертці.

Краба і гриби нарізати будь-яким зручним способом.

Змішувати інгредієнти з майонезом або сметаною потрібно за схемою, яка залежить від гостроти кожного з них.

Кукурудзу потрібно змішати тільки з майонезом. Курку, крабове м’ясо і рис – і зі сметаною, і з майонезом. Печериці – тільки зі сметаною.

Далі ці шари укладаються в салатник один на одного і посипаються зверху тертим яйцем і кубиками ананаса.

Важливо протримати торт в холодильнику протягом ночі.

Оцените статью
Добавить комментарий