Салат “Хамелеон” за 5 хвилин: гості кожен раз думають, що я приготувала щось новеньке

Салат Хамелеон - рецепт приготування Кулінарія

До вас йдуть неждані гості? А чому б і ні? Нехай йдуть, а ви пригостіть їх салатом, який готується швидше нікуди: раз-два і він вже на столі!

Сьогодні я хочу запропонувати вашій один варіант салату, рецепт якого 15 років тому підгледіла у своєї свекрухи і з тих пір частенько готую його сама.

Кількість інгредієнтів можна регулювати на свій смак.

Список інгредієнтів:

  • шинка – 200 г
  • шампіньйони різані – 400 г
  • кукурудза – 400 г
  • сухарики – невелика упаковка
  • краще в формі кубиків
  • майонез – 2 ст. ложки

Приступаємо до приготування

У зручну глибоку ємність викладаємо кукурудзу.

Потім різані стерилізовані печериці.

Частенько використовую даний продукт для приготування салатів – це дуже зручно, особливо якщо врахувати, що гриби відразу нарізані на тонкі пластинки.

Далі додаємо шинку, нарізану кубиками середнього розміру. Це єдиний інгредієнт, який потрібно нарізати.

Тепер додаємо майонез. Але це ще не все!

Кладемо сухарики.

Можна використовувати як домашні сухарики, так і куплені в магазині. Якщо використовувати другий варіант, то всякий раз при приготуванні салату можна отримувати різний смак в залежності від смаку сухариків (часникові, барбекю, сирні і навіть зі смаком холодцю та хрону). Готовий салат відразу ж подаємо до столу.

Rate article
Залишити відповідь