Рулетики з кабачків з курячим м’ясом

Рулети з кабачків - рецепт приготування Кулінарія

Легкі рулетики з кабачків з курячим м’ясом просто тануть у роті. Спробуйте приготувати цю страву і ви обов’язково залишитеся задоволені.

Продукти:

  • молоді кабачки (цукіні) – 2 шт
  • куряча грудка (філе) – 1 шт
  • часник – 2 зубки;
  • сир твердий – 50 гр
  • готовий соус з паприки (не гострий);
  • базилік – кілька листочків, сіль і гострий перець (мелений) – за смаком
  • оливкова олія.

Як приготувати рулетики з кабачків з курячим м’ясом:

1. Кабачки миємо і не знімаючи шкірки ріжемо уздовж смужками, товщиною приблизно 0,7 сантиметрів і злегка присолюємо.

2. Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо на нього нарізані і змащені оливковою олією кабачки. Потім поміщаємо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин. Це робиться для того, щоб кабачки стали м’якшими і добре скручувалися.

Рулетики з кабачків з курячим м'ясом

3. Куряче філе нарізаємо тонкими поздовжніми смужками, потім злегка відбиваємо, солимо натираємо видавленим через прес часником і трохи перчимо. Залишаємо так хвилин на 20. Щоб м’ясо просочилося ароматами спецій.

4. На підготовлені кабачки викладаємо замариноване куряче м’ясо, присипаємо сиром, базиліком і додаємо трохи готового соусу з паприки.

5. Скручуємо рулетики і заколюємо їх шпашкой. Потім поміщаємо в духовку і випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Рулетики з кабачків з курячим м'ясом

Рулетики з кабачка з курячим м’ясом готові. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь