«Рецепт від моєї сусідки»: плов в духовці. М’ясо виходить ароматним, а рис розсипчастим.

Плов в духовці - відмінний рецепт Кулінарія

Нестандартний метод приготування всім відомої страви “плов в духовці”.

Складові:

  • Рис – 400 грам;
  • Свинина – 600 грам;
  • Вода – 1 літр;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Морква – 1 штука;
  • Часник – 30 грам;
  • Соняшникова олія – 2 столової ложки;
  • Сухі спеції – 1 чайна ложка;
  • Куркума – половина чайної ложки;
  • Паприка – половина чайної ложки;
  • Сіль – 1 чайна ложка;
  • Барбарис – 2 чайної ложки.

Приготування:

Промийте рис у воді і чекайте, поки він висохне. У цей момент очистіть цибулину. Вимийте свинину. Коли вона висохне, то наріжте середніми кубиками. Тепер вам потрібно обсмажити її на сковороді до стану золотистої скоринки. М’ясо готове. Візьміть велику тарілку і перемішайте там рис, свинину, моркву і приправи. Потрібно, щоб все розподілилося рівномірно.

Діставайте рукав для запікання в духовці і покладіть туди вміст. Також додайте туди цибулину і часник. Наливаємо в пакет воду і кладемо на піднос. Духовку розігрівайте до 170С і ставте пекти плов десь на сорок хвилин. По закінченню цього часу дістаньте плов, розріжте зверху рукав майже у всю його довжину і поверніть назад на 10 хвилин.

Ваш плов готовий. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь