Рецепт торта з заварним кремом зі згущеним молоком

Торт з заварним кремом - рецепт приготування Кулінарія

Готуємо смачний торт з заварним кремом для всієї родини.

Інгредієнти для приготування:

  • Яйце – 4 штуки
  • Рисове борошно – 40 грам (або пшеничне)
  • 1 столова ложка цукру)
  • Йогурт / кефір – 50 мілілітрів
  • Розпушувач

Інгредієнти для приготування крему:

  • Молоко 1,5% – 300 мілілітрів
  • М’який сир 5% – 180 грам
  • Жовток – 1 штука
  • Кукурудзяний крохмаль – 25 грам (або звичайна пшенична мука)
  • Підсолоджувач за смаком або 2 столових ложки цукру
  • Дрібка ваніліну

Спосіб приготування:

Готуємо коржі: змішуємо (яйця, рисове борошно, фітпарад, йогурт, розпушувач).

Розподіляємо тісто по двох формах (якщо форми силіконові, нічим не змащуємо).

Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 С.

Готові коржі розрізаємо вздовж і отримуємо 4 коржика.

Робимо крем: молоко підігріваємо, зменшуємо вогонь.

Додаємо (кукурудзяний крохмаль, жовток, підсолоджувач, ванілін). Перемішуємо ретельно.

Варимо, постійно помішуючи до загустіння. Головне, не упустити момент, коли крем загустів (інакше буде грудками).

Крему даємо охолонути, додаємо сир, збиваємо.

Збираємо торт: корж-крем-корж-крем.

Даємо настоятися дві-три години. Прикрашаємо за бажанням.

Rate article
Залишити відповідь