Рецепт соковитої курки з найсмачнішим і простим маринадом!

Соковита курка - рецепт приготування Кулінарія

Ви будете в захваті від такої курки!

Складові:

  • Курка – 1 кг
  • Цибуля – 1 головка
  • Пиво світле – 500 мл
  • Французька гірчиця – 4 ст. л
  • Часник – 5 зубчиків
  • Оливкова олія – 125 мл
  • Чорний перець і сіль – за смаком

Приготування

Курку миємо і обсушуємо. Вирізаємо курячий хребет.

Готуємо маринад: змішуємо пиво з оливковою олією, додаємо подрібнену цибулину, пропущений через прес часник, приправи за смаком.

Заливаємо курку половиною приготованого маринаду, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 8-10 годин.

Потім дістаємо курку, даємо хвилин 30 полежати при кімнатній температурі.

Викладаємо курку у форму і поливаємо маринадом.

Запікаємо при 200 С протягом півгодини, потім додаємо цибулю з маринаду і нарізані печериці. За 10 хвилин до готовності додаємо помідори черрі. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь