Рецепт мандаринового морозива. Пригощаю ним своїх сусідів!

Мандаринове морозиво - рецепт приготування Кулінарія

Простий, але дуже смачний десерт.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • мандарин – 8 шт;
  • сметана – 400 г;
  • згущене молоко – 1 банка.

Процес приготування

Вибирайте солодкі мандарини. Часточки поміщаємо в блендер і перетворюємо в пюре.

Пюре протираємо через сито, щоб видалити залишки шкірочки.

Виливаємо назад в блендер і додаємо інші інгредієнти. Збиваємо не менше 3 хвилин.

Переливаємо масу в ємність з кришкою і відправляємо в морозильну камеру.

Щогодини виймаємо і ретельно перемішуємо масу, щоб вона рівномірно застигала і не утворювався лід. Перемішувати можна блендером або міксером 30 секунд.

Коли ви в черговий раз будете збивати і побачите, що маса густа і тягнеться, ставимо морозиво на 4 години на морозильну камеру, не чіпаючи масу.

Rate article
Залишити відповідь