Рецепт бісквітного тіста підказала мені моя мама-пекар

Бісквітне тісто - відмінний рецепт Кулінарія

Якщо ви один раз спробуєте приготувати тісто за таким рецептом, ви просто забудете про інші способи приготування.

Для приготування нам необхідно:

  • 300 грам вершкового масла;
  • 350 грам цукрового піску;
  • невелика дрібка солі;
  • 6 курячих яєць;
  • 300 грам пшеничного борошна;
  • 100 грам картопляного крохмалю;
  • один маленький пакетик розпушувача;
  • 100 мл. молока. Бажано пожирніше.

Секрет приготування простий:

В окремій ємності ретельно збиваємо масло, цукровий пісок і сіль. Повинна вийти пишна маса. Потім, не перестаючи збивати, додаємо яйця. Обов’язково по одному.

Тепер просіюємо борошно в чашу, змішуємо його з розпушувачем і крохмалем. Далі перемішуємо все разом. Акуратно вливаємо молоко і починаємо замішувати тісто. Можна скористатися блендером або міксером. Воно повинно вийти однорідним. Готово! Можете приступати до приготування задуманої вами страви.

Rate article
Залишити відповідь