Рецепт смачних та хрумких квашених огірків, які готовляться без оцту

Кулінарія

Багатьом людям подобаються квашені огірки. Для них призначений нижченаведений рецепт, за допомогою якого можна приготувати дуже смачні огірочки. При цьому замість традиційного оцту при приготуванні використовується спирт.

Завдяки спирту огірки виходять хрусткими. Спробуйте цей рецепт! Результатом ви будете дуже задоволені. Цей рецепт приготування розрахований на трилітрову банку.

Інгредієнти:

  • огірки невеликого розміру;
  • 10 зубків часнику;
  • 10 кружалець коріння хрону;
  • декілька зонтиків свіжого кропу;
  • 80 грамів солі;
  • 2 ст. л. спирту.

Як приготувати:

1. У банку слід покласти 5 зубків часнику, кріп та 5 кружечків хрону.

2. Потім у банку слід покласти огірки (до половини банки).

3. Далі знов кладеться часник та хрін.

4. Банка заповнюється огірками повністю.

5. Зверху на огірки слід покласти хрін та часник.

6. Для приготування розсолу необхідно в 200 мл води покласти сіль, після чого вилити рідину у огірки.

7. Розсіл повинен повністю заповнити банку.

8. Далі банка закривається пластмасовою кришкою та труситься. Потім необхідно залишити огірки настоюватися на протязі 36 годин. За цей час вони повинні помутніти.

9. Потім потрібно злити та закип’ятити маринад. Потім ним знову необхідно залити огірки.

10. Наостанок слід додати спирт та закатати банки кришками. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий