Рецепт приготування смачного домашнього медовика, який тане у роті

Кулінарія

Нижче наводиться простий рецепт дуже смачного медовика. Цей торт сподобається усім членам вашої родини.

Інгредієнти:

  • 0,5 кілограма пшеничного борошна;
  • 3 ст. л. меду;
  • 150 грамів цукру;
  • 1 ч. л. харчової соди;
  • 3 ст. л. рафінованої олії;
  • 180 мл гарячої води.

Інгредієнти для приготування крему:

  • 600 мл свіжого молока;
  • 100 грамів подрібнених горіхів;
  • 1 ст. л. пшеничного борошна;
  • 250 грамів вершкового масла;
  • 3 курячих яйця;
  • 10 грамів ваніліну;
  • 200 грамів цукру.

Як приготувати:

1. У миску потрібно покласти мед, цукор, воду та масло. Далі ця суміш ставиться на водяну баню. Після того, як вона закипить, її треба зняти з вогню та додати соду та просіяне борошно.

2. Потім замішується заварне тісто.

3. Тісто слід розділити на 7 кульок. Потім з кожної кульки слід зробити корж та випікати його у духовці при температурі 180 градусів до повної готовності.

4. Наступний крок – це приготування крему. Для цього потрібно змішати яйця та цукор. Потім додається борошно та молоко, після чого усе перемішується та підігрівається. Крем постійно треба перемішувати, поки він не загустіє. Коли крем охолоне, слід додати горіхи та ванілін. Далі додається вершкове масло та перемішується.

5. Для збору торта потрібно намастити коржі кремом. Перед подачею торта на стіл він прикрашується горішками.

6. Для того, щоб торт просочився, його на 2 години слід помістити у холодильник. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий