Рецепт приготування смачних, ароматних та хрустких консервованих огірків

Кулінарія

Нижченаведений рецепт буде корисним кожній господині. Огірки, законсервовані цим способом, ніколи не вибухають та не мутніють. Вони мають надзвичайно чудовий пікантний смак. Для приготування слід обирати овочі невеликого розміру. Тоді закуска буде відрізнятися не лише своїми смаковими якостями, а й гарним зовнішнім виглядом.

Інгредієнти:

  • 2 кілограма огірків;
  • 2 голівки часнику;
  • 5 грамів лимонної кислоти;
  • 50 мл горілки;
  • 3 ст. л. цукру піску;
  • зелень;
  • 1,5 літра води.

Як приготувати:

1. Огірки слід помити та покласти у банки, в які також кладуться зелень та часник.

2. В каструлю слід налити воду, покласти сіль та цукор, довести до кипіння, після чого додати лимонну кислоту.

3. Огірки потрібно два рази залити гарячим маринадом. В кінці додається горілка.

4. Банки слід закатати кришками. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий