Рецепт приготування шоколадних круасанів по-домашньому

Кулінарія

Всім тим, хто полюбляє французьку кухню, обов’язково сподобаються смачні круасани по-домашньому. Нижче наведений спосіб їх приготування.

Інгредієнти:

  • 90 грамів молочного шоколаду;
  • 400 грамів дріжджового тіста;
  • 1 куряче яйце;
  • пшеничне борошно;
  • рафінована олія.

Як приготувати:

Робоча поверхня посипається борошном. Тісто потрібно розкатувати в один бік, не дуже тонким шаром.

Потім тісто слід поділити на три окремих частини. Потім вони нарізуються на трикутні шматки.

Плитку молочного шоколаду потрібно розділити на кількість трикутних шматків.

В кожній трикутник кладеться шоколад та загортається.

Краї трикутників слід закріпити, інакше начинка може почати витікати.

Далі збивається жовток.

Деко необхідно змастити олією та викласти круасани.

Потім круасани змащуються жовтком.

Готувати потрібно на протязі 20 хвилин у духовці при температурі 180 градусів. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий