Рецепт приготування дуже смачних помідорів у власному соку з перцем

Кулінарія

Нижче наведений рецепт консервації, яка має чудовий смак та аромат. Ці помідори дуже сподобаються вашій родині.

Інгредієнти:

  • 2 кілограми помідорів сливок;
  • 2 кілограми дозрілих томатів;
  • 0,25 склянки хрону;
  • 0,25 склянки часнику;
  • 250 грамів солодкого перцю;
  • чорний перець горошком;
  • 4 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. солі.

Як приготувати:

З дозрілих томатів слід утворити пюре, використовуючи блендер. Сік потрібно варити на протязі 25 хвилин, прибираючи пінку.

Пюре перетирається з використанням сита. Сік поміщається у каструлю, після чого додається подрібнені часник та хрін.

Перець нарізується тонкими смужками, та додається у сік.

Додається перець та сіль. Варити суміш на протязі 10 хвилин.

Помідори та перець горошком розкладаються у банки.

Банки накрити кришками та простерилізувати.

Потім потрібно витягти з соку перець, та покласти його у банки, де знаходяться помідори.

Далі заливається сік. Банки прикриваються кришками.

Банки потрібно простерилізувати. 1-літрові банки стерилізуються протягом 15 хвилин, а 3-літрові – на протязі 20 хвилин.

Банки закручуються кришками та залишаються для охолодження. Приємного апетиту!

Оцените статью
Добавить комментарий