Рецепт цукерок з какао «Трюфеліна». Кращі за, ніж магазинні

Кулінарія

Запорука успіху цього десерту – в якісному, з високим відсотком жирності какао. Тому не економимо на цей продукт, все одно його покупка, обійдеться дешевше, ніж півкіло цукерок. Набір продуктів найпростіший.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • какао, 2 – 3 ст.л;
  • молоко сухе, 250 г;
  • цукор, 300 – 350 г;
  • масло вершкове, 100 г;
  • вода, 100 мл;
  • кардамон, дрібка.

Процес приготування

У каструльці з товстим дном змішуємо воду і цукор, доводимо масу до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо протягом 5 хвилин, перемішуючи.

Додаємо вершкове масло і розмішуємо масу до повної однорідності.

Сухе молоко і какао з’єднуємо і перетворюємо в однорідну суху суміш.

Вливаємо в сухі інгредієнти сироп і починаємо перемішувати.

Рецепт цукерок з какао «Трюфеліна». Кращі за, ніж магазинні

Порада: зараз ви можете ще додати найрізноманітніші спеції, крім кардамону: ваніль, кориця, цедра цитрусових і т.д. Все за смаком.

Відправляємо масу в холодильник на 40 хвилин.

Формуємо трюфелі руками і обвалюємо їх в какао.

Рецепт цукерок з какао «Трюфеліна». Кращі за, ніж магазинні

Якщо ви робите святковий варіант, можна скористатися формочками і розкласти ще теплу масу в силіконові формочки, поставити їх в холодильник. Виймаємо з формочок, а потім присипати какао або корицею, змішаною з цукровою пудрою.

Рецепт цукерок з какао «Трюфеліна». Кращі за, ніж магазинні

Також ще можна класти всередину цукерки мигдальний горішок або арахіс, будь-який інший наповнювач.

Оцените статью
Добавить комментарий