Реберця в духовці – ідеальний рецепт

Реберця в духовці - рецепт приготування Кулінарія

Смачні, соковиті і ароматні реберця.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • ребра свинячі – 1.200 кг;
  • яблучне пюре – 100 г;
  • кетчуп – 100 г;
  • соєвий соус – 3-4 ст.л;
  • часник сухий – половина ч.л;
  • паприка солодка – половина, ч.л;
  • кориця – половина ч.л;
  • цукор коричневий – 2 ст.л.
  • лимон – половина.

Процес приготування

Для соусу змішуємо пюре з кетчупом, соєвим соусом і соком половини лимона. Перемішуємо і додаємо всі інші спеції. Якщо вам не подобається смак кориці, її можна не додавати.

Заливаємо реберця цим соусом, добре їх перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин. Можна і більше, тоді вони будуть ще смачнішими.

Деко застеляємо фольгою і викладаємо реберця, накриваємо їх фольгою.

Духовку розігріваємо до 220 градусів і запікаємо 50 хвилин.

Відкриваємо фольгу і якщо бачимо, що в формі багато рідини, відливаємо її і повертаємо страву назад в духовку на 40 хвилин, періодично, кожні 10 хвилин, поливаємо соусом.

Rate article
Залишити відповідь