Приголомшливо смачні свинячі реберця в духовці

Свинячі реберця в духовці - рецепт приготування Кулінарія

Свинячі реберця стали постійною стравою в святковому і звичайному меню. Варіантів приготування безліч, залежить від смаку і фантазії. Їх можна готувати в мультиварці, на сковороді, але мова піде про класичний метод – запіканні в духовці. Смак виходить відмінний. Головне знати деякі секрети і правильно застосувати їх в процесі приготування.

Основний інгредієнт страви – свинячі ребра.

Для маринаду потрібні такі продукти:

  • сацибелі;
  • майонез, соєвий соус;
  • гірчиця;
  • кетчуп;
  • мед.

Стадії приготування

  1. Підготувати маринад, змішавши всі перераховані продукти в одній ємності.
  2. Реберця порізати і залити маринадом.
  3. Ємність накрити кришкою і поставити на полицю холодильника мінімум на 6 годин.
  4. Викласти реберця на деко, спеціальну форму і поставити в духовку, температура в якій повинна становити не менше 180 градусів.

Час запікання залежить від методу приготування: в фользі страва повинна готуватися майже 35 хвилин. Головне, щоб реберця не пересушились і залишалися соковитими. На деку досить для повної готовності 30 хвилин.

Метод приготування соусу можна урізноманітнити іншими продуктами.

Реберця можна додавати до гарніру, але і в якості самостійної страви вони прикрасять будь-який стіл.

Rate article
Залишити відповідь