Просте і дуже смачне: хрустке печиво!

Хрустке домашнє печиво - рецепт приготування Кулінарія

Готується печиво просто і виходить смачно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • масло вершкове або маргарин – 250 г;
  • борошно – 2 склянки;
  • сметана жирна – 230 г;
  • цукор за смаком.

Покладіть масло в морозильну камеру на 30 – 40 хвилин і потім натріть його на великій тертці, змішайте з просіяним борошном і перетріть до крихти.

Додаємо сметану, вимішуємо м’яке тісто, накриваємо плівкою і ставимо в морозильну камеру на 30 хвилин.

Робочу поверхню присипаємо борошном і розкачуємо тісто в невеликий і товстий пласт, посипати його цукром і розкачати в більший пласт.

За допомогою формочок видавлюємо печиво або просто ріжемо його на квадратики, ромбики, прямокутники, трикутники і т.д.

Викладаємо на застелене пергаментом деко і викладаємо печиво.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

Оцените статью
Добавить комментарий